Om Nordic Regeneration

Hvem er Nordic Regeneration? ​

Nordic Regeneration er sat i verden for at bygge bro mellem videnskab, – grønne forretningspotentialer og faktiske handlinger.

Vi mener at den gode forretning bygger på et nært og langsigtet forhold til ens forretningsmæssige økosystem.

Med inspiration fra regenerative forretningsprincipper og systemtænkning har vi gennemgående fokus på at udvikle holistiske løsninger, der skaber langsigtet værdi på alle bundlinjer.

Du har måske lagt mærke til at der indimellem står ”vi” her på hjemmesiden. Det er som udgangspunkt mig (Tobias), der kan hyres som freelancer/konsulent, men i tilfælde af manglende kapacitet eller faglig bredde, så er Nordic Regeneration en del af et lille rådgiver fællesskab.

Nordic Regeneration fungererer 100% digitalt. Det betyder at transporttiden er yderst begrænset. Det betyder selvfølgelig også at der ikke er nogen kørsel på din faktura. Der bliver derimod ikke sparet på den digitale tilgængelighed. 

Baggrund

Siden jeg iværksatte min “bæredygtige karriere” på Monash University i Australien for mere end 5 år siden, har jeg udforsket den grønne omstilling fra flere forskellige vinkler.

Jeg har været priviligeret at arbejde med CSR i en progressiv biotekvirksomhed, med klimarapportering i en fremadstormende konsulentvirksomhed og udviklet bæredygtige strategier for en bred vifte af SMV’er inden for bl.a. produktion og service i et nytænkende rådgiverhus.
 
Selvom min erfaring er alsidig, finder jeg stor glæde i analytisk arbejde og rapportering!